Programmeur gezocht voor Opencaching.nl

Over de website algemeen

Moderators: OC-Team, OC-Team, OC-Team, OC-Team, OC-Team, OC-Team

Gebruikersavatar
harrieklomp
Berichten: 239
Lid geworden op: 27 dec 2013 21:00
Locatie: Pelt
Contacteer:

Programmeur gezocht voor Opencaching.nl

Bericht door harrieklomp »

Wij als Opencaching site van de BeNeLux zien graag dat onze webpagina er tiptop uitziet en dat alle functies naar behoren werken en daarom wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit alles voor elkaar te krijgen. Helaas hebben de huidige medewerkers niet altijd voldoende tijd om alles voor elkaar te krijgen en wij zijn daarom op zoek naar vrijwilliger(s) die een beetje tijd over hebben om ons een handje te helpen.

Wie of wat zoeken wij? Wij zoeken vrijwilliger(s) die graag met PHP programmeren en ook de kennis daarin hebben en eventueel ook bekend zijn met JavaScript. Een pluspunt is natuurlijk ook als je bekend ment met phpMyAdmin maar is niet noodzakelijk.

Wat zouden wij van jou mogen verwachten? Natuurlijk wil je weten wat er allemaal gedaan mag worden en dat proberen we even in het kort te tonen.
  • De software ontdoen van eventuele bugs.
  • De software verbeteren om de prestaties van de site optimaal te maken en te houden.
  • Nieuwe functies toevoegen en/of oudere functies te verbeteren om de gebruikers optimaal van dienst te zijn.
  • Suggesties doen om de site nog beter te maken.
Wat mag jij van ons verwachten? Wij kunnen je een ontspannen werksfeer aanbieden in je eigen thuisomgeving en natuurlijk je eigen uren kunt bepalen wanneer jij wilt werken. Indien gewenst is het ook mogelijk om je naam te tonen op onze contactpagina (hall of fame) om je geleverde bijdrage aan onze site gebruikers bekend te maken.

Wanneer je geïnteresseerd bent kun je ons een mailtje sturen naar contact@opencaching.nl en kunnen eventueel een persoonlijk gesprek aangaan omtrent alle details. Natuurlijk worden alleen serieuze reacties in behandeling genomen.
Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie