Probleem met zoekfunctie

Over de website algemeen

Moderators: OC-Team, OC-Team, OC-Team, OC-Team, OC-Team, OC-Team

Gebruikersavatar
RHCV
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 jul 2014 10:39
Locatie: België
Contacteer:

Probleem met zoekfunctie

Bericht door RHCV » 11 jul 2014 11:14

Ik denk dat er een probleempje is met de zoekfunctie.
Wanneer ik tracht geocaches te zoeken in België en in Prov. West-Vlaanderen, krijg ik geen zoekresultaten. Dit terwijl er nu wel 3 geocaches aanwezig zijn.

Ook wanneer ik tracht te zoeken op plaats: Diksmuide, krijg ik geen zoekresultaten te zien.

Aan wat kan dit gelegen zijn?
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
harrieklomp
Berichten: 228
Lid geworden op: 27 dec 2013 21:00
Locatie: Pelt
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door harrieklomp » 11 jul 2014 16:13

Dit kan liggen aan het de geselecteerde caches die boven in de zoek pagina staan.

Bij "Verberg caches" zal waarschijnlijk je eigen caches aangevinkt staan, haal het vinkje weg en je zult je eigen caches ook zien in je zoek resultaat.
Indien je de eigen caches ook op een kaart wilt zien zul je bij de instellingen van de kaart ook de eigen caches uit moeten vinken.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
RHCV
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 jul 2014 10:39
Locatie: België
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door RHCV » 11 jul 2014 18:23

Amaai zeg, dat ik daar heb over gekeken.
Oké ... eerst even de website goed bestuderen. ;)
Alvast bedankt voor de snelle respons. :D
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
hoedje
Berichten: 77
Lid geworden op: 29 dec 2013 17:21

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door hoedje » 12 jul 2014 19:42

Geeft nie joh, als deze domme NederBelg (ikke dus) het kan leren/lezen dan kan iedereen dat :lol:

Groeten en veel cache plezier Hoedje
Afbeelding

Gebruikersavatar
RHCV
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 jul 2014 10:39
Locatie: België
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door RHCV » 13 jul 2014 09:12

Ik wilde net iets te snel gaan. :P
Ondertussen al het een en ander ontdekt op de website. Zit tof en goed in elkaar, vind ik. ;)
Ik zal hier mijn weg wel vinden en hopelijk kan ik er nog enkele voor warm maken.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
harrieklomp
Berichten: 228
Lid geworden op: 27 dec 2013 21:00
Locatie: Pelt
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door harrieklomp » 13 jul 2014 09:17

Ben blij dat het je bevalt :)

Er moet weliswaar nog een hoop gebeuren zoals hier en daar links aanpassen, maar daar heb ik hulp bij nodig van iemand die verstand heeft van PHP.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
RHCV
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 jul 2014 10:39
Locatie: België
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door RHCV » 13 jul 2014 09:22

Jammer genoeg ik niet. Enkel een basis C#.
Maar kan iemand warm maken om hier eens een kijkje te komen nemen en hem vragen of hij wat hulp kan bieden. Hij heeft nl. wel kennis PHP.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
harrieklomp
Berichten: 228
Lid geworden op: 27 dec 2013 21:00
Locatie: Pelt
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door harrieklomp » 13 jul 2014 10:32

Zou ik heel erg op prijs stellen :)

Normaal zijn er in Polen een aantal mensen met deze code bezig maar zij hebben op het ogenblik te weinig tijd.
Zit al ruim een jaar in die PHP code te "rommelen" maar ik zie de logica nog steeds niet :shock:
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
RHCV
Berichten: 214
Lid geworden op: 11 jul 2014 10:39
Locatie: België
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door RHCV » 10 aug 2014 10:19

Nog iets waar ik waarschijnlijk overkijk (hoop ik):

:?: kan er bij "zoeken cache" niet gezocht worden op OB-code??? :?:
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
harrieklomp
Berichten: 228
Lid geworden op: 27 dec 2013 21:00
Locatie: Pelt
Contacteer:

Re: Probleem met zoekfunctie

Bericht door harrieklomp » 10 aug 2014 10:34

RHCV schreef:Nog iets waar ik waarschijnlijk overkijk (hoop ik):

:?: kan er bij "zoeken cache" niet gezocht worden op OB-code??? :?:
Bij "zoeken cache" niet. Dat klopt. Helemaal rechts boven op elke pagina zie je ook een zoekknop. Dat is de snelzoek fiunktie. Hier kun je wel op code zoeken :)
Afbeelding Afbeelding

Plaats reactie