harrieklomp

Start een nieuw onderwerp met je nicknaam en vertel over jezelf
Plaats reactie
Gebruikersavatar
harrieklomp
Berichten: 229
Lid geworden op: 27 dec 2013 21:00
Locatie: Pelt
Contacteer:

harrieklomp

Bericht door harrieklomp » 09 mei 2014 02:16

Er moet toch iemand beginnen :D

Zoals boven te zien, is mijn naam Harrie klomp.
Ben ergens in 2004 begonnen met geocachen op http://www.geocaching.com en heb daar ondertussen iets van 900 caches gevonden. Omdat er in 2006 al flink gestrooid werd met nietszeggende filmkokers werd ben ik over gestapt op http://www.terracaching.com en heb daar iets van 500 caches gevonden door een aantal landen van Europa. Het laatste project was http://www.opencaching.nl alwaar al rond de 100 caches gevonden zijn en zelf ook de eigenaar ben van deze site.
Natuurlijk probeer ik mijn persoonlijke mening en de mening als eigenaar van http://www.opencaching.nl gescheiden te houden en zeker op het forum.
Laatst gewijzigd door harrieklomp op 07 jun 2014 15:44, 1 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
hoedje
Berichten: 77
Lid geworden op: 29 dec 2013 17:21

Re: Harrie Klomp

Bericht door hoedje » 07 jun 2014 15:21

Het begin is al gemaakt dus dan ikke ook maar.
Volgens mij ben ik tesamen met de vrouw ergens in 2011 begonnen met het cachen als motivatie om weer eens ergens met een doel naar toe te gaan.
Al redelijk snel daarna ben ik een cache gaan samenstellen en ik ben daar nu ook regelmatig mee bezig.
Niet alleen het zoeken vind ik dus geweldig maar ook het proberen om iets simpels in elkaar te steken wat moeilijk lijkt trekt mij wel aan.
Het leukste vind ik dat dit geen apparte kosten met zich meebrengt en het is ook altijd weer leuk om met andere mede cachers te buurten.
Eigenlijk is de ruimte hier niet voldoende om mijn enthousiasme er op kwijt te kunnen, mocht er dan ook iemand zijn die wil weten hoe of wat er mogelijk gemaakt kan worden om een leuke cache in elkaar te steken dan laat maar weten, de deur staat open. 8-)
Afbeelding

Plaats reactie